Sabahta beri bilgisayarı pek açmamıştım , şimdi geldim başına, haberlerde görünce şok oldum! kazayı görünce daha da şok oldum. Bu uçağı o yükseklikten kurtaramaması mümkün olmadığına göre muhtemelen mekanik bir arıza söz konusu oldu.
Allah gani gani rahmet eylesin, adındna çok söz ettiren, her daim genel havacılık konusunda sözü geçen sözü olan bir insandı. Muzaffer Öztürk akrabası olsa gerek, geçenlerde TV'de izleyip kendisine email ile ulaşmaya çalışmıştım (ama bulamamıştım email'ini buradan). Bütün yakınlarının, ailesinin, sevdiklerinin, uçuş arkadaşlarının başı sağ olsun.
not: şu Pitts'i oldum olası sevememişmdir!
Maalesef bu konuyu da bir çok televizyon kanalı, başta TRT olmak üzere (radyoda cenaze haberini verdiler, o da kameraman olduğu için verilmiştir, dün tüm gün yolda olduğum için arabamda sadece radyo dinleyebildim), 17 Ağustos depreminde yaptıklarını hiç dile getirmedi.
Mekanı cennet olur inşallah.