Türkiye Sanal Havacılık Forumu
Genel Konular => Teknik Destek => Topic started by: CAN CETINCELIK on February 17, 2017, 21:37:51
-
Arkadaşlar selam herkese,
Bir yakınıma FS2004 kurdum, FS2004 mü kaldı demeyin sakın :) elimde o vardı. Bir problem var ;
Ayarlarda " pause on task switch " aktif olmamasına rağmen menüye girince ya da mause sağ tuş basılınca FS pause moduna geçiyor.
Bizim forumda ve de bir çok yerde araştırdım,sanki sözleşmiş gibi herkes tek çözüm olarak " pause on task switch i inaktif yapın diyor, benim yaşadığım problem ile ilgili bir bilgi bulamadım.
Konu hakkında bilgisi olan varsa yardım rica ediyorum.
Sevgiler.
EKLEME : Şimdi fark ettim, yukarı menüde .... Flight Aircraft World Options vsvsvsvsv yazıyor ya, bunların altında alt tire işareti olması lazımdı sanki, ama benim menüde bu alt tire işaretleri yok. Belki bir ip ucu olabilir diye yazdım.
-
Normal bir durum Can hocam. Bende de aynısı oluyor.
-
Sevgili Özgür kardeşim,
Teşekkür ederim, ancak kesinlikle normal bir durum değil, :'(
Ben yıllarca FS2004 kullandım, hatta FS2004 ile bizim VFDR i bile kullandım,senin dediğin gibi normal bir durum olsa bin tane pause hatası almak gerekirdi.
Sevgiler.
-
Can ağabey hangi uçaklarda yaşıyorsun bu sorunu ?
-
Sevgili Güner,
Benim de aklıma ilk bu soru geldi ama fark etmiyor, tüm uçaklarla aynı. Sorun FS de.
Yukarıda bir ilave yazmıştım. Diğer PC de kurulu FS de dikkat ettim, üst menudeki seçeneklerin altında alt tire var. Bu PC de ALT tuşuna basınca bunda da alt tire oluşuyor, ancak mause ile menuye gidince FS pause konumuba geçiyor, ya da mause sağ tıklayınca.
Sevgiler.