Türkiye Sanal Havacılık Forumu

Genel Konular => Teknik Destek => Topic started by: MEHMET DİNÇ on May 04, 2016, 16:28:45

Title: ivao World Tour ile ilgili bir sorun !!(Önemli)
Post by: MEHMET DİNÇ on May 04, 2016, 16:28:45
Öncelikle selamlar

sabah Yaklaşık Yerel saat ile 10.30 da Tokyo Narita Havaalanından kalktım.Uçuşumun 8. saatinde webeyeden bir baktımkı  onlıne oldugum süre sadece 00.38 dk.Sonradan anladımkı diger trafiklerde de aynısı ',Online Time '(00.38) yazıyor.İvao Trackerdan baktım 8 saat onlıne oldugum süre gözükmüyor.En son Dün gece yaptıgım uçuş görünüyor.

Şimdi Sizlere Sormak istedigim bu durum World Tour pirep gönderirken sıkıntı olucakmı.Yani webeyede herkez bu durumda  oldugu için büyük ihtimal ivao kaynaklı bir sorun .Pirepi Onaylayan arkadaşlar tolerans göstereceklermi,Yoksa bu uçuşa tekrar kalkmalımıyım ?

Cevap ve cevaplar için şimdiden Teşekkür ederim .
Saygılarımla
Title: Re: ivao World Tour ile ilgili bir sorun !!(Önemli)
Post by: OZGUR KIRAZ on May 04, 2016, 16:34:45
Mehmet hocam. İmzana bakarak şu anda uçuşu gerçekleştiriyorsun gözüküyor (2 saatten fazla olmuş giriş yapalı). Turu onaylayan galiba bizden kimse yok (belki Mustafa hocamız olabilir, iş jeti turuyla alakası vardı diye hatırlıyorum). Yani, buradan ayrıntılı bilgi görebilen yöneticiler varsa belki göremediklerimizi görüp bir şey diyebilir ama tur için fikir beyan etmek kolay değil.
 
Bir de: Uçuş esnasında tracker.ivao.aero adresi çalışmıyor. Ne zaman ki IVAP (veya IVAC) kapatılıyor, ondan bir kaç dakika sonra kayıtlar görünüyor. O esnada baktıysanız yanıltabilir sizi.
Title: Re: ivao World Tour ile ilgili bir sorun !!(Önemli)
Post by: MEHMET DİNÇ on May 04, 2016, 16:43:15
Özgür Abi Selam

Eger Dedigin gibi İvap kapanmadıgı için uçuş saati görünmüyorsa sıkıntı yok amma velakin 13 saat uçtuktan sonra uçuşunuz görünmüyor diyip iptal ederlerse baya bir sıkıntı.
Neyse Belki daha önce başına gelen deneyimli veya staff abiler bi fikir verebilirler.
Sagol Abi cevabın için
Saygılarımla