Türkiye Sanal Havacılık Forumu

IVAO Türkiye Bölümü => Turkish Virtual Airlines => Uçuş İşletme => Topic started by: CAN ERKAL on July 01, 2015, 21:37:51

Title: Görev Uçuşu İçin Tavsiye
Post by: CAN ERKAL on July 01, 2015, 21:37:51
Şuanda görev uçuşları için atama yapılıyor mu bilmiyorum ama benim bir önerim var örneğin aylık verilen 2 uçuştan 1 tanesi heavy tip uçaklardan atanırsa hem ayda 1 kez o tipe karşı hakimiyet artar böylece o heavy tip uçuş saati ile hak edildiğinde daha sağlıklı yüzdeler izleyen bir uçuş grafiği ortaya çıkar benim aklıma böyle bir fikir geldi.Yetkili hocalarımız dikkate alırsa şimdiden teşekkürler. :)
Title: Re: Görev Uçuşu İçin Tavsiye
Post by: KEMAL EMRE ÖZTİRYAKİ on July 01, 2015, 22:16:52
Aylık uçuşlar pilotların type ratingine göre verilmektedir hocam. Eğer heavy varsa tiplerinizin arasında, onda da muhtemelen gelecektir. (Tamamen rastgele olduğu için B737 ve B777 tipi olan birine 10unun da B737 gelme şansı da vardır fakat düşük tabii...)
Title: Re: Görev Uçuşu İçin Tavsiye
Post by: CAN ERKAL on July 01, 2015, 22:35:53
Peki teşekkürler hocam
Title: Re: Görev Uçuşu İçin Tavsiye
Post by: MUHSIN UCARKUS on July 01, 2015, 23:26:19
Konu açılmışken ufak bir soru da ben sorayım. Bu görev uçuşları her ayın ilk gününde mi veriliyor? Geçenlerde üyeliğimi aktif hale getirmiştik ama hala görev uçuşu görünmüyor ondan soruyorum.
Title: Re: Görev Uçuşu İçin Tavsiye
Post by: OZGUR KIRAZ on July 02, 2015, 00:19:50
Geldi uçuşlar gecikmeli olsa da. Geçen ay tüm görevler Airbus olarak geldi. Yalnız anlamadığım THY' nin hali hazırda Miami' ye uçuşu yok ama bana görev geldi. Sanırım bir kaç ay sonra o hat ama A330 tipi yerine B777 ile uçulacaktır.

GT-I9500 cihazımdan gönderildi