Türkiye Sanal Havacılık Forumu

2016 Sezonu Etkinlik Planlaması

Offline BUĞRA HAN SERTTAŞ

  • Private Pilot
  • *
  • BirgenAir VA Event Manager

  • IVAO ID: 473567

    • Posts: 179
2016 sezonundaki etkinlik takvimi aşağıdaki belirlenen maddelere göre oluşturulacaktır;

1-   Ivao Tr Etkinlik departmanı her ay 2 adet etkinlik oluşturacaktır. Etkinliklerden biri yurtiçi biri yurtdışı uçuşu olacaktır. Her ayın ilk Cumatesi günü Yurtiçi, ayın 3. Cumartesi günü ise yurtdışı uçuşu şeklinde olacaktır. Bu günlerin özel bir güne denk gelmesi halinde bir sonraki güne kaydırılacaktır.
2-   Her Salı günü Ivao Tr Online Day etkinliği yapılacaktır. Yapılacak olan etkinliğe tüm VA’lar ATC açabilen üyelerini sektör açmak, açamayan veya açmak istemeyen üyelerini de uçmak konusunda teşvik etmek konusunda destek verecektir. Amacımız tüm İvao yu her Salı günü Türk hava sahasını doldurması konusunda teşvik etmektir.
3-   Ivao Tr Etkinlik departmanı tüm VA’lara yıl içerisinde yapacakları 3 adet etkinlik için tam destek verecektir. Bu etkinlikler tüm Ivao ortamında paylaşılacak ve dünyanın her yerinden katılım olması sağlanacaktır. Bu madde VA’ların kendi içerisinde etkinlik yapmasını kısıtlamamaktadır. İsteyen tüm VA’lar istediği kadar etkinlik yapabilecektir. 
4-   Yukarıda belirtilen etkinlikler dışında anlam ve önemi olan tüm özel günlerde Ivao Tr etkinlik departmanı etkinlikler yapacaktır.
5-   Ivao Tr Etkinlik departmanı yılda üç kez RFE yapacaktır.

Yukarıdaki maddelerden 3. Madde için VA yetkilisinin tr-ec@ivao.aero ve tr-eac@ivao.aero adresine mail atarak yapmak istediği etkinliklerin tarihlerini belirtmesi gerekmektedir. Etkinlik tarihine en geç 20 gün kala etkinlikle ilgili tüm hazırlıkların tamamlanıp yukarıdaki adreslere gönderilmesi gerekmektedir. Göndermeyen VA'ların ilgili tarihteki etkinlikleri iptal edilecektir.

Hepimizin isteği ve tek amacı Türk hava sahasını canlandırmak ve sürekli canlı tutmaktır. Şimdiden vereceğiniz destekler için hepinize teşekkür ederiz.

Saygılarımla.

IVAO TR ETKİNLİK DEPARTMANI
BUĞRA HAN SERTTAŞ

« Last Edit: May 02, 2016, 13:20:49 by BUĞRA HAN SERTTAŞ »


Offline BUĞRA HAN SERTTAŞ

  • Private Pilot
  • *
  • BirgenAir VA Event Manager

  • IVAO ID: 473567

    • Posts: 179
Değerli VA Yöneticileri,

Hepimizin ortak amacı hava sahamızı geliştirmek. İcra ettiğimiz hobi de zevk alınarak yapılması gereken bir hobi. Neticesinde "Asuman Aşkı" bizi bu hobi de birleştiren. Bu hobiyi yaparken insanların en çok zevk aldığı ortamlar ise etkinlikler. Bu yüzden sizlerin ve bizim yaptığımız bu görev çok önemli. Bu görevi lütfen özen göstererek ve severek yapın zira sevmeden yapmanız mümkün değil.

Ivao Tr Etkinlik Departmanı olarak üyelerimize güzel etkinlikler hazırlamaya çalışıyoruz. Ancak siz değerli VA ların desteği olmadan etkinliklerinde bir anlamı olmuyor. Bu yüzden koordineli çalışmamız şart. Sizlere Ivao Tr Etkinlik departmanı ile nasıl koordine kuracağınız konusunda bilgi vermek istiyorum;

1-Öncelikle bizim duyurusunu yaptığımız her etkinliği pilotlarınıza duyurmanız büyük önem taşıyor. Hepinizin forum sayfamızı her gün takip ettiğinden eminim. Etkinlik sayfamızda duyuru yapıldığı an sizde bunu paylaşabileceğiz her yerde paylaşın.
2-Her Salı yaptığımız "Online Day" etkinliklerini tüm üyelerinize en iyi şekilde anlatın. Üyelerinizi Türkiye'nin her noktasında ATC açmak için teşvik edin. Emin olun bu etkinlik hava sahamızın dolması için diğer tüm etkinliklerden daha önemli. Çünkü insanlar açık ATC gördüğü yere uçmak istiyor. Sizde bir düşünün Türkiye deki ATC lerin hemen hemen hepsiniz açık olduğunu. Kulağa hoş geliyor değil mi?
3-Daha öncede belirttiğimiz gibi Ivao Tr olarak her VA nın yaptığı 3 adet etkinliğe tam destek vereceğiz. Etkinliğin detaylarını, afişini (1200x800 olmak zorunda), metnini,başlığını, yer ve zamanını ise etkinlik tarihine 20 gün hala Türkçe ve İngilizce olarak bize bildirmeniz gerekiyor. Etkinlik tarihi belirlerken o günün Ivao Tr etkinlikleriyle ve bayramlarla çakışmadığına emin olunuz.

 F:) F:) F:)2016 sezonunda güzel etkinlikler geçirmek dileğiyle. F:) F:) F:)

IVAO TR ETKİNLİK DEPARTMANI
BUĞRA HAN SERTTAŞ

« Last Edit: May 02, 2016, 13:31:32 by BUĞRA HAN SERTTAŞ »