Türkiye Sanal Havacılık Forumu

ORBX OpenLC EU

ONER OCAK · 23 · 17021

Offline OZGUR ORHON

  • Captain
  • *

  • IVAO ID: 245833

    • Posts: 1023
Bi ben beğendim sanırım, herkes kaldırmaya çalışıyor  ;)


Offline ERHAN YALIM

  • Administrator
  • *

  • IVAO ID: 226012

    • Posts: 2663
Özgür ben de yeni sistem kurulumu sebebiyle FSX baştan kuracağım. Sıfırdan kurulum yapacağım için hiç bir add0n yüklemeden ORBX GLOBAL+VECTOR+OPENLC kurulumu yapıp deneyeceğim. Sonucu buradan paylaşırım  :)
Erhan YALIM


Offline VOLKAN TAS

  • Second Officer
  • *

  • IVAO ID: 426220

    • Posts: 258
Merhabalar,

Bende kullanıyorum bir sorun yok.
İlk yüklediğimde (Orbx) için benimde görüntüler inanılmaz bozulmuştu. Sağolsun yine bir hocamız (tamamen kendi bulduğu çözümdür. Orbx forumundada kendisine teşekkür edilmiştir) aşağıda verdiği çözüm ile problem tamamen kalkmıştır. Yaşanılan sorun bundan mı kaynaklı bilmiyorum fakat her yeni Orbx eklemede bu çözümü uyguluyorum.

'' %allusersprofile%\Microsoft\FSX '' bu komutu aynen ''Başlat'' daha sonra arama yapılan yere yazın ve açılan klasörde ''scenery.cfg'' dosyasını notpad ile açın, yalnız dikkat edin iki tane cfg dosyası var biri orbx backup siz sadece scenery.cfg yi açacaksınız. [Area.001] ın altına Texture_ID=1 komutunu ekleyin ve save edin problem ortadan kalkacaktır.

Umarım yardımcı olur...

Bu vesile ile tüm THYVA ve İVAO ailesinin ramazan bayramını kutlarım.

Saygılarımla,

Volkan TAŞ